Omladinska mreza BiH
Grin FB           Grin FB
OMBiH               ORC
Pocetna Historijat Bilten O nama Clanice mreze
 
Poziv za učešće na treninzima u sklopu projekta
„Don't BE unINFORMED!” u Tuzli

 

U okviru projekta „Don’t BE unINFORMED!” finansijski podržanog od strane ERSTE Fondacije, Omladinski Resursni Centar Tuzla organizuje tri treninga na temu komunikacije, liderstvo i javno zagovaranje, za mlade iz Tuzle koji do sada nisu učestvovali na sličnim radionicama, na temu komunikacije, liderstvo i javno zagovaranje. Učesnici koji se prijave, obavezuju se da će prisustvovati na sva tri treninga, nakon kojih će dobiti certifikat za učešće na istim.

1. 07.02. do 08.02.2014. (petak i subota) trening na temu komunikacija (Razvijanje komunikacijskih vještina, vještine slušanja i prenošenja poruke na pravi način, verbalna i neverbalna komunikacija, JA govor. )
2. 21.02. do 22.02.2104. (petak i subota) trening na temu lidersvo
(Grupni rad i uloge u grupi, Liderstvo – šta je to? Tipovi liderstva.)
3. 07.03. do 08.03.2014. (petak i subota) trening na temu javno zagovaranje (Kako napraviti kampanju u lokalnoj zajednici? Kakvu vrstu kampanje trebamo napraviti? Metode implementacije? Kako privući pažnju medija?).

Radna satnica vikend radionice (petak – subota):
Petak,
10:00 – 15:00 (sa pauzama za osvježenje)
Subota,
10:00 – 15:00 (sa pauzama za osvježenje)

Princip prijavljivanja:
Ukoliko želite da učestvujete na treninzima u Tuzli, molili bismo vas da popunite priloženi upitnik i pošaljete nam ga najkasnije do petka 31.01.2014 godine e-mailom na adresu: vlajicmaja@gmail.com ili faksom na broj: 035 258 077.

Zbog velikog broja prijava koje nam redovno stižu, nismo u mogućnosti pozvati sve zainteresovane, već moramo raditi odabir pristiglih prijava. Biće odabrano 25 prijava. O ishodu odabira obavijestit ćemo vas do 05.02.2014.

>> Klikni ovdje za preuzimanje upitnika za prijavljivanje

 

    KULT BiH   SEEmotion
             
GEC Bosnia   PRONI Brcko   Transparency International   XY asocijacija
             
             
Omladinska mreža Bosne i Hercegovine - Youth network of Bosnia and Herzegovina - Омладинска мрежа Босне и Херцеговине